Zoekt u personeel? Talentvolle 50-plussers zoeken werk.

Wat zegt het geboortejaar van een sollicitant? U zoekt iemand die energiek is of inventief, resultaatgericht of zorgvuldig. Welke competentie u ook zoekt in een nieuwe collega, met de jaren neemt de werkervaring toe. Tel daar een flinke dosis motivatie, mensenkennis, rust en zekerheid bij op. Heeft u de 50PLUS al ontdekt?

Wij stellen u voor aan Laura (1962), Astrid (1955), Larry (1962) en Erkal (1968). Zij vertegenwoordigen de werkzoekende 50-plussers in onze regio. Bent u op zoek naar personeel?

ONTDEK DE 50PLUS
Poster-Laura

Laura (1962)

Met Laura haalt u energie in huis. Die energie haalt ze uit het samenwerken met collega’s. Ze is loyaal en flexibel en wil er graag voor anderen zijn. Laura is gelukkig als ze veel kan organiseren, of het nou een evenement is, een trip of een... Maak kennis met Laura (1962)
Poster Astrid Inventief

Astrid (1955)

Astrid krijgt mensen in beweging en kan hun zelfvertrouwen vergroten. Dat doet ze door aan hun zelfinzicht te werken als trainer en coach. Als verbinder en communicator kan zij processen versoepelen in bedrijven. ‘In zo’n soort rol zou ik mezelf graag zien!’ Ze is veelzijdig en... Maak kennis met Astrid (1955)
Poster-Larry

Larry (1962)

Vooropgesteld, Larry is gewoon een heel aardig mens. Hij is een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Larry is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit en heeft ervaring in verschillende ICT-functies bij meerdere werkgevers. Maak kennis met deze geboren Ghanees zonder negen-tot-vijf-mentaliteit. Hij spreekt zijn talen... Maak kennis met Larry (1962)
Poster-Erkal

Erkal (1968)

‘Recht voor zijn raap. Daar ben ik van!’ Erkal is zorgvuldig, een harde werker, hij is spontaan en erg leergierig. De rasechte Amsterdammer noemt zichzelf een stille kracht, die het liefst anderen in de schijnwerpers zet. Hij straalt het liefst in een administratieve baan met een... Maak kennis met Erkal (1968)

Kennismaken met ervaren 50-plussers?

Bent u op zoek naar personeel? En ziet u leeftijd als een pluspunt? Wij stellen u graag voor aan onze talenten. Hoe groot (of klein) uw personeelsvraag ook is.