Informatie voor werkgevers

Alle informatie op een rij voor werkgevers met een warm hart. Wat zijn de voordelen van inclusief ondernemen? Waarom zou u kiezen voor diversiteit? Hoe werkt de Participatiewet eigenlijk? En wat houdt een arbeidsanalyse in?

Informatie voor werkgevers

Diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie op de werkvloer gaat verder dan mensen met een andere culturele achtergrond in dienst nemen. Lees alles over diversiteit en inclusie, en wat het u oplevert.


Participatiewet / Arbeidsanalyse

De Participatiewet vraagt van werkgevers om arbeidsbeperkten in dienst te nemen. Dit is wat u moet weten over de Participatiewet.

Wij kunnen een arbeidsanalyse bij u uitvoeren waarmee arbeidsbeperkten binnen uw organisatie aan de slag kunnen. Vraag een arbeidsanalyse aan!


Financiële hulp voor uw personeel

Heeft u het vermoeden dat er bij u op de werkvloer mensen werken met financiële problemen? Ontdek wat u als werkgever kunt doen.


Taalscholing

Veel werknemers ontbreekt het aan basisvaardigheden om goed te kunnen lezen, schrijven of rekenen. Taalscholing maakt een wereld van verschil voor werknemers en werkgevers.


Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat is een VOG en waarom zou u een nieuwe collega erom vragen. Dit zijn onze VOG-tips voor werkgevers met een warm hart!


Informatie of advies aanvragen?

WSP is er speciaal voor werkgevers met een warm hart in de regio Groot-Amsterdam.

Meer informatie

De WSP samenwerkingspartners:

AM match
Pantar
Uithoorn
De Ronde Venen
Ouder-Amstel
Haarlemmermeer
Diemen
Amsterdam
Amstelveen
Aalsmeer
UWV
AM match, Pantar, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, UWV