Talentvolle mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen Talentvolle mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen
Soner (45) Werkt bij BMW Amsterdam

Talentvolle mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen

Heeft u personeel nodig? Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) brengt werkgevers zoals u graag in contact met mensen met een arbeidsbeperking. Zij zetten hun talenten graag in bij u op de werkvloer.

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt zitten veel talentvolle mensen met een arbeidsbeperking thuis. Met wat extra hulp kunnen zij bij u aan de slag. Samen met WSP creëert u kansen voor hen en bindt u talent aan uw organisatie. Bovendien kunt u invulling geven aan de Participatiewet en Banenafspraak. Wilt u meer weten over onze werving en selectie van mensen met een arbeidsbeperking, de begeleiding en beschikbare subsidies?

Ja, ik wil een afspraak

“Soner is een uitzonderlijk exemplaar hoor. Hij kwam binnen als autowasser en pakte steeds meer taken op...”

Ria Theuvenet
Personeelsmanager
BMW Amsterdam

Talentvolle mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen

Over werken met mensen met een arbeidsbeperking

Mensen met een arbeidsbeperking hebben talenten én een ondersteuningsvraag. Bij het uitvoeren van hun werk hebben ze hulp nodig om hun talent te laten bloeien. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking hebben. De ondersteuning kan bestaan uit begeleiding op de werkvloer, minder werkuren, een aangepaste werkplek of iets anders. 46 procent van hen is mbo of praktisch geschoold, 18 procent is hbo of wo opgeleid.

WSP helpt u om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Van de werving en selectie tot de begeleiding op de werkvloer. Wij brengen de talenten en de ondersteuningsvraag van een kandidaat in kaart en de taken in uw organisatie die daarbij passen. Dat doen we met onze arbeidsanalyse. Vervolgens ondersteunen we u en de nieuwe medewerker om een duurzame samenwerking aan te gaan met begeleiding, advies, subsidies en regelingen.

Leer mensen met een arbeidsbeperking beter kennen via onze praktijkverhalen.

Wilt u mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen?

WSP helpt u kosteloos met:

  • Werving en selectie om de kandidaat te vinden die bij uw organisatie en personeelsvraag past. Daarvoor kan een arbeidsanalyse worden ingezet.
  • Begeleiding door een jobcoach.
  • Scholing, bijvoorbeeld met de Harrietraining, waarbij uw medewerkers leren de nieuwe collega op de werkvloer te begeleiden.
  • Advies over subsidies en regelingen die u financieel ondersteunen bij het in dienst nemen van uw nieuwe medewerker.

Samen met u vinden, ontwikkelen en behouden we deze talenten voor uw bedrijf.

Wilt u uw personeelstekort oplossen door een talent met een arbeidsbeperking in dienst nemen?

Wij helpen u graag verder met vrijblijvend advies.

Ja, ik wil een afspraak