Over WSP

Werving en selectie voor werkgevers met een warm hart

Over WSP

Over Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP)

Er zijn veel werkzoekenden die zelf geen werk kunnen vinden. Met WSP helpt u deze mensen aan het werk. Dat zijn jongeren50-plussersstatushouders en bijvoorbeeld mensen met een arbeidsbeperking. Net als ieder ander willen zij aan het werk. Werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving, het zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Wij helpen werkgevers om deze werkzoekenden in dienst te nemen.

Personeel nodig?

Denkt u net als wij in talenten en kansen? Plaats dan hier uw vacature en help jongeren, 50-plussers, vluchtelingen of mensen met een arbeidsbeperking aan het werk. Plaats hier uw vacature.

Personeel opleiden?

Goed personeel is moeilijk te vinden. Steeds meer werkgevers zorgen voor een training of opleiding op de werkvloer. Zo vinden werkzoekenden beter aansluiting bij uw bedrijfscultuur en vacatures. Start een leer-werktraject.

Subsidies?

Heeft u werk voor onze talenten? Met het subsidiefilter ziet u in één oogopslag welke subsidies en regelingen er voor u als werkgever zijn. Bekijk de subsidies.

Werkgevers met een warm hart

WSP wil samen met werkgevers meer arbeidskansen realiseren. Daarom helpen wij werkgevers met een warm hart om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Voor de regio Groot-Amsterdam

Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam is een samenwerkingsverband van UWV, Pantar, AM match en de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn. Dankzij deze samenwerking kunnen wij alle werkgevers in de regio Groot-Amsterdam voorzien van passend personeel.


Mede mogelijk gemaakt door:

Personeel nodig?

Help jongeren, 50-plussers, statushouders of arbeidsbeperkten aan werk.

Plaats vacature

De WSP samenwerkingspartners:

AM match
Pantar
Uithoorn
De Ronde Venen
Ouder-Amstel
Haarlemmermeer
Diemen
Amsterdam
Amstelveen
Aalsmeer
UWV
AM match, Pantar, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, UWV