Voor werkgevers zoals u

Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam creëert samen met werkgevers zoals u duurzame werkplekken voor een diverse groep kandidaten in de regio Groot-Amsterdam. Dat zijn jongeren, statushouders, mensen met een arbeidsbeperking en andere gedreven werkzoekenden die hun talenten willen inzetten op de werkvloer. Zo werken we samen aan uw personeelstekort en kunnen zij aan de slag. Want werk is een manier om bij te dragen aan de maatschappij, het biedt een sociale omgeving en zorgt voor zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Wij vinden voor u de juiste kandidaat en helpen u op weg.

Slimme personeelsoplossingen

Door te werven via WSP kiest u voor slimme personeelsoplossingen. WSP heeft een divers bestand van werkzoekenden met een onontdekt talent. Met onze werving, selectie en leerwerktrajecten creëren we samen een plek voor hen in uw organisatie. En we helpen u op weg met advies, subsidies en regelingen. Zo lossen we samen uw personeelstekort op.

Het aanspreekpunt voor werkgevers in de regio

Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam is hét aanspreekpunt voor werkgevers in regio Groot-Amsterdam die hun personeelstekort willen oplossen en inclusief willen ondernemen. Laat u verrassen door de talenten van onze kandidaten. WSP is een samenwerkingsverband van UWV, AM Match, Pantar en de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn.

Onze diensten

WSP helpt u kosteloos met:

Voordelen van werven via Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam

Via WSP werkt u aan een divers en inclusief personeelsbestand. De voordelen voor u?

  • Betere resultaten. Samenwerken met verschillende mensen stimuleert de creativiteit binnen uw organisatie.
  • Hogere omzet. Met een divers personeelsbestand kunt u meer klanten begrijpen en bedienen. Ook maakt u meer kans bij aanbestedingen.
  • Maatschappelijke impact. Samen zorgen we voor meer banen voor meer mensen.

Direct aan de slag?

Neem contact op