Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) nodigt werkgevers uit om op 13 februari 2020 deel te nemen aan de UWV inspiratiedag in Meervaart Theater in Amsterdam. Deze dag staat volledig in het teken van ‘anders kijken, anders doen’.

In de veranderende arbeidsmarkt wordt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger. Dit vraagt om een andere aanpak. Met het programma willen wij u inspireren om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. En brengen wij u op een andere manier in contact met werkzoekenden. Wat is hun ambitie, motivatie en talent?

Door u gezamenlijk te buigen over verschillende onderwerpen, opdrachten of vraagstellingen maakt u op een andere wijze kennis met potentiële kandidaten en hun talenten.

Sprekers en Programma

Danielle Braun
Aandacht is het nieuwe goud.

Zien we elkaar wel echt? Een uitdagende, flitsende, humorvolle, inhoudelijke én emotionele kijk op organisaties, op het leven, op hoe we met elkaar om gaan. Danielle Braun is corporate antropoloog en reist de wereld over. Met haar prachtige beelden en verhalen van ver weg, laat ze ons vooral dichtbij naar onszelf kijken.

Voor iedereen die zichzelf en zijn of haar collega vragen durft te stellen over de werkelijkheid. Die graag wil worden uitgedaagd over de vraag wat is normaal en wie bepaalt dat dan. Voor iedereen die door een andere bril durft te kijken naar processen in organisaties. Naar de samenleving. En vooral naar zichzelf. Voor mensen die klanten, burgers, cliënten, leerlingen en collega’s weer diep in de ogen durven te kijken en te durven vragen ‘wat hebt u nodig om u goed geholpen te voelen’. Aandacht is het nieuwe goud!

Prof. Erik Scherder
Hoogleraar neuropsychologie en bekend van o.a. ‘Wereld Draait Door’ sluit de dag af met een inspirerende lezing. In zijn nieuwe presentatie legt hij op een enthousiaste manier uit hoe het brein werkt en hoe verandering en uitdagingen uw brein in conditie houdt.

Locatie

Meervaart Theater, Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam

Meld u aan

Meld u nu direct aan voor deze Inspiratiedag via UWV-inspiratiedagen