Zoekt u horeca-personeel? Kom dan naar de Horeca Werkt Speeddate!

Zo werkt het

Aan de hand van uw vacatures worden door het WSP werkzoekenden met een WW-of WWB-uitkering geselecteerd en uitgenodigd voor de speeddate op 17 april. Bij de vacatures moet u denken aan lager uitvoerende vacatures tot MBO-4 niveau voor in de keuken, de bediening, de afwas, de schoonmaak, als technisch medewerker of voor de receptie.

Tijdens deze speeddate kunt u als horecabedrijf met deze kandidaten kennismaken en in gesprek gaan. Ons gezamenlijke doel is een mooie match voor uw vacature(s)!

Hoe kan uw bedrijf meedoen?

We zoeken horecabedrijven met een warm hart die mee willen doen aan een speeddate-sessie; u kijkt naar de mens achter het cv en ziet buiten ‘de afstand tot de arbeidsmarkt’ ook kwaliteiten en talenten van de kandidaat.

Dinsdag 17 april: speeddate met werkzoekenden waarin uw vacatures centraal staan.

Tijdstip: 13.00-16.30 uur.

Locatie: Eden Hotel Amsterdam–Hampshire Eden, Amstel 144 te Amsterdam.

Van 16.30 tot 18.00 uur sluiten we af met een gezamenlijke borrel waarin we graag de ervaringen delen. Deze netwerkborrel is in Van Rijn, Rembrandtplein 17, Amsterdam.

Deelnemen aan Horeca Werkt?

Meld u aan voor de speeddate voor De Horeca Werkt! voor 5 april, via Gert Jan van Dijk, telefoon: 06-15379108 of mail: gertjan.vandijk@uwv.nl of via Rob Smits, telefoon 06-51135116 of mail: r.smits@amsterdam.nl van het Werkgeversservicepunt Groot- Amsterdam.