Jongeren een BBL leerwerktraject bieden?

Wij werven kosteloos de kandidaten!

Bent u een erkend leerwerkbedrijf, dan kunt u BBL-ers een leerwerktraject bieden. BBL-ers zijn jongeren in een leerwerktraject op een vmbo, deelnemers aan de beroepsbegeleidende leerweg op het mbo of hbo-ers in de techniek. Voor jongeren die een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) volgen maakt het leerwerktraject onderdeel uit van hun opleiding. Ze gaan één dag per week naar school en werken 3 tot 4 dagen per week bij een erkend leerwerkbedrijf. Bent u nog geen erkend leerbedrijf? Wij informeren u graag hoe u dit kunt worden.

Direct jongeren (BBL-ers) werven? Aan de slag!
Het in dienst nemen van BBL-ers is voor veel ondernemers een mooie manier om jonge en vooral gemotiveerde medewerkers aan hun bedrijf te binden. Met het WSP kunt u direct aan de slag. Wij bieden u kosteloos de werving & selectie van geschikte kandidaten. Bijvoorbeeld met een speeddate, zodat u direct kunt kennismaken met geïnteresseerde jongeren. Ook geven wij advies over een financiële tegemoetkoming.

Financiële tegemoetkoming
Heeft u een praktijk- of werkleerplaats voor jongeren? Dan kunt u via onze site de subsidieregeling praktijkleren, of jongerenvoucher Amsterdam aanvragen. Deze regelingen stimuleren u als ondernemer om praktijk- of werkleerplaatsen aan te bieden. Een tegemoetkoming in de kosten voor de begeleiding van een leerling of student.

Ja, ik heb interesse om jongeren een BBL Leerwerktraject te bieden. Ik ontvang graag kosteloos gericht advies.

Advies Jongeren BBL Leerwerktraject

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of bel ons op: 0800 525 25 25
ga naar wspgrootamsterdam.nl