Gezocht:

Werkgevers
die met ons
willen daten

Warm Hart Button

Bent u op zoek naar personeel? Wij zoeken werkgevers die samen met ons willen werken aan meer banen voor onze talenten. Laten we daten en kom meer over ons te weten!

Bent u de partner die wij zoeken?

Ondanks de economische groei zijn er werkzoekenden die moeilijk werk kunnen vinden. En dat terwijl veel werkgevers juist moeite hebben met het vinden van passend personeel. Door jongeren, 50-plussers, statushouders of mensen met een beperking in uw overweging mee te nemen vergroot u hun arbeidskansen en tegelijkertijd uw kans op het vinden van geschikt personeel.

Samen kunnen we veel bereiken. U biedt werkplekken aan werkzoekenden die zelf moeilijk werk vinden. Wij helpen u om uw personeelsvraagstuk op te lossen. Een partnerschap met WSP kent nog veel meer voordelen. Denk aan kosteloze werving & selectie, het regelen van subsidies en uitgebreide kennis van uw branche.

Gaat uw hart hier sneller van kloppen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Meer arbeidskansen voor iedereen

Iedereen heeft talenten en ieder mens heeft zo zijn beperkingen. Voor wie kijkt naar de talenten van onze werkzoekenden is een match vaak snel gemaakt. Soms vraagt een kandidaat misschien extra aandacht, maar u krijgt er een socialer team voor terug.

Het bieden van gelijke arbeidskansen is niet alleen logisch, het is slim. Elk bedrijf is tenslotte gebaat bij meer diversiteit en creativiteit op de werkvloer. Bovendien is het een concrete oplossing voor dreigend personeelstekort.

Waarom wij de perfecte partner voor u zijn?

• Wij zoeken voor u een match.
• We helpen u om een leerwerktraject te starten.
• Wij weten welke subsidies aantrekkelijk zijn voor u.
• Indien nodig zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer.
• Onze dienstverlening is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Mourinho (22) en GVB

"Hoe meer druk ik voel, hoe beter ik ga werken."


Enthousiaste jongeren

Amir (61) en Dutch Homemade

"Omdat ik werk heb, heeft alles weer zin."


Ervaren 50-plussers

Mohamad (26) en Facto Geo

"Je moet mensen ontmoeten die vertrouwen in je hebben."


Gemotiveerde vluchtelingen

Soner (45) en BMW

"Werkloos zijn is zwaar. Mijn gezin is afhankelijk van mijn inkomen."


Talentvolle arbeidsbeperkten

Ja, ik wil meer weten. Laten we daten!

We kijken ernaar uit om samen met u te ontdekken hoe we onze talenten in kunnen zetten in uw bedrijf. Vul hieronder uw gegevens in en we prikken een date!