Banenmarkt 31 mei 2018

Inspiratie en Vacatures

Van harte nodigen we uit voor de Banenmarkt op donderdag 31 mei 2018. Op deze Banenmarkt kunt kennismaken met banen en leerwerkbanen (banen met opleiding) waar nu veel personeel voor gezocht wordt. Met voorbeelden uit de praktijk en een hoop inspiratie laten we u zien wat de arbeidsmarkt te bieden heeft. In korte presentaties krijgt u een indruk van de mogelijkheden die er voor u per branche zijn. Ook kunt u gelijk afspraken maken als u over een vacature meer wil weten.

Hieronder staat per branche een korte beschrijving.
Onderaan kunt u aangeven welke branchepresentaties u bij wilt wonen.

Bouw, Industrie en Techniek
Maken en bouwen, spreekt dat u aan? Er zijn tal van beroepen in deze branche zoals: fietstechnicus, onderhoudsmonteur en talloze banen in de bouw. Heeft u nog niet de goede opleiding? Geen nood. Er zijn banen met opleiding en on the job trainingen. Dus waag de stap.

Horeca, recreatie en catering
Houdt u ervan om mensen gastvrij te ontvangen en zich thuis te laten voelen. In de Horeca, recreatie en catering zijn ze op zoek naar u. Van receptie tot bediening en in de keuken. Er is een ruime keus aan banen van 4- sterrenhotels tot fastfoodketens.

Retail, Groothandel en ambachten
Bent u servicegericht, ondernemend en representatief. In winkels, bouwmarkten en op tankstations kunt u aan de slag in diverse verkoopfuncties of als gastheer of gastvrouw. Er is een breed aanbod van banen voor wie van verkopen houdt.

Transport, Logistiek en de Agrarische sector
Bent u flexibel, werkt u graag in een dynamische wereld en houdt u van buitenlucht? In het personenvervoer, op Schiphol maar ook in groenvoorziening zijn er mogelijkheden. Meer weten? Verschillende banen en opleidingstrajecten zijn mogelijk.

Zakelijke en Persoonlijke Dienstverlening
Werken met en voor mensen daar gaat het om in deze branche. Bent u klantvriendelijk, representatief en dienstverlenend? Vraag u dan af of u niet aan de slag wilt in een contactcentrum, de facilitaire ondersteuning of beveiliging. Er zijn functies op elk niveau en kansen om u te ontwikkelen.

Zorg, Welzijn en Onderwijs
Vindt u het leuk om mensen te helpen en te verzorgen. In de verzorging en huishouding zijn veel banen als u graag met ouderen werkt. Ook geschikt als u in deeltijd aan de slag wilt. Werkt u liever met kinderen van 0 tot 4 jaar? Dan is de kinderopvang misschien iets voor u.


MELD U AAN VOOR EEN PRESENTATIE

Vul het aanmeldformulier hieronder goed in. Geef uw voorkeur aan voor de branchepresentaties die u wilt bijwonen.

  • Geef 3 keuzes aan.
  • Bedankt voor het invullen van dit formulier.
    U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het e-mailadres dat u hierboven heeft ingevuld.
    Vergeet niet op de knop versturen te klikken!

De WSP samenwerkingspartners:

AM match
Pantar
Uithoorn
De Ronde Venen
Ouder-Amstel
Haarlemmermeer
Diemen
Amsterdam
Amstelveen
Aalsmeer
UWV
AM match, Pantar, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, UWV