Wilt u arbeidsmarktdiscriminatie actief tegengaan? Kom dan naar de conferentie ‘Samen naar een inclusieve arbeidsmarkt in Amsterdam’ op vrijdag 22 maart in Pakhuis de Zwijger. Samen met andere Amsterdamse werkgevers uit de private en publieke sector, onderwijsinstellingen, vertegenwoordigers, deskundigen, werknemers en de gemeente gaan we op zoek naar manieren om discriminatie op de arbeidsmarkt tegen te gaan.

Is iedereen welkom in uw bedrijf?

Werken aan een inclusieve organisatie

Als het gemakkelijk was om arbeidsmarktdiscriminatie op te lossen, dan was dat allang gebeurd. Hoewel veel organisaties streven naar een inclusieve organisatie, liggen er nog uitdagingen. Dat geldt voor bedrijven, maar net zo goed voor de gemeente Amsterdam zelf. Wat is er nodig voor een diverse instroom en doorstroom in een organisatie of bedrijf? Hoe voorkom je dat je iemand ongewild buitensluit? Wat gaat goed, waar lopen organisaties tegenaan en hoe creëer je een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt?

Programma

Het programma heeft een ochtend- en een middagdeel. De ochtend start met een plenair gedeelte waarin deskundigen, publieke en private bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in gesprek gaan en naar elkaar luisteren. Het middagdeel bestaat uit verschillende workshops om organisaties het gereedschap aan te reiken om arbeidsmarktdiscriminatie tegen te gaan en tot een inclusieve organisatie te komen.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan een inclusieve arbeidsmarkt?

Locatie en tijden

  • Conferentie Arbeidsdiscriminatie
  • Datum: 22 maart 2019
  • Tijd: van 09.30 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 Amsterdam