Heeft u moeite met het vinden van ervaren en geschikt personeel? Ervaart u ook de krapte op de arbeidsmarkt? Graag nodigen wij u uit voor de Regionale Banendag 50-plus op woensdag 13 februari van 11.00 – 16.30 uur in Amsterdam!

Programma

Lunchlezing

Met het aantrekken van de arbeidsmarkt ontstaat voor steeds meer beroepen een krapte op de arbeidsmarkt. Ondernemers die actief zijn in de kraptesectoren hebben moeite (geschikt) personeel te vinden. Slimme oplossingen zoals competentie gericht selecteren kunnen helpen bij het werven én vasthouden van personeel.

Ontmoet kandidaten

Tijdens de Regionale Banendag 50-plus ontmoet u gemotiveerde en enthousiaste kandidaten met veel werk- en levenservaring. U kunt op deze dag al uw vacatures of arbeidsmarktprojecten onder de aandacht brengen.

Presenteer uw bedrijf, reserveer een stand

Wilt u ter plekke zichtbaar zijn voor werkzoekende 50-plussers? Reserveer dan een stand en presenteer uw bedrijf tijdens deze dag. Voor samenwerkingspartners van Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) is dit geheel kosteloos. U hoeft alleen uw eigen informatiemateriaal mee te nemen, zoals banners en folders, wij verzorgen de rest.

Locatie en tijden

  • Regionale Banendag 50-plus
  • Datum: woensdag 13 februari
  • Tijd: 11.00 – 16.30 uur
  • Locatie: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191 in Amsterdam

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij de lunchlezing en/of een stand reserveren voor de aansluitende banenmarkt?
Stuur een mail naar: paulien.vandenheuvel@uwv.nl o.v.v. ‘Regionale Banendag 50-plus’. Geef hierin aan bij welke activiteiten u aanwezig wilt zijn. Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal plaatsten beschikbaar.