Op vrijdagochtend 30 november 2018 delen experts en organisaties uit Amsterdam hun kennis en ervaring. Wat is er nodig om mensen met een arbeidsbeperking duurzaam werk te bieden? Tegen welke uitdagingen loopt u aan? Welke aanpassing en begeleiding is nodig? Loopt het en waar kan het mogelijk beter? Wilt u hier meer over weten als directeur of HR-manager?

Sprekers van De Vermaat Groep, Albert Heijn, Schiphol Groep, PostNL, Tempoteam en gemeente Amsterdam nemen u mee in korte pitches en verdiepende workshops, met onder andere een Meet & Greet.

De gemeente Amsterdam heeft de ambitie om meer mensen met een arbeidsbeperking de kans te geven te werken bij reguliere werkgevers. Als partner van de Sociaal Werkkoepel organiseert de gemeente Amsterdam deze ochtend met werksessies, inspiratie en praktische toepassingen gericht op het creëren van meer kansen voor mensen met een arbeidsbeperking. Na het plenaire deel zijn er verschillende werksessies. Elke sessie wordt ingeleid met een case van één de partners van Sociaal Werkkoepel.

  • Datum: Vrijdag 30 november 2018
  • Tijd: 09.00 tot 12.30 uur (inloop vanaf 8 .45 uur),
  • Lunch van 12.30-13.30 uur.
  • Locatie: Amsterdam (precieze locatie volgt)

Meld u aan

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan via de website van Berenschot. Hier kunt u ook uw keuze voor de werksessie die u wilt volgen aangeven.
U ontvangt ruim voor de bijeenkomst het definitieve programma inclusief locatie en route.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ayse Eti, a.eti@amsterdam.nl, 06 3060 6900.