Op donderdag 27 september 2018 is de 10de editie van het Talent Event, de grootste banen- en scholenmarkt voor jongeren tussen 18 en 32 jaar uit Amsterdam en omgeving. Wij nodigen werkgevers van harte uit om deel te nemen als standhouder.

Dit jubileumjaar krijgt het Talent Event een extra feestelijk tintje. Het event vindt plaats in De Johan Cruijff ArenA!

Divers en drukbezocht

Het Talent Event is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé plek voor jongeren uit Amsterdam en omgeving om te ontdekken waar ze goed in zijn en welke baan of opleiding het beste bij hun talent past. Vorig jaar nam een recordaantal van ruim 1400 jongeren deel aan het evenement.

De gemeente Amsterdam en het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam nodigen u uit om kennis te maken met enthousiaste jongeren met diverse achtergronden die graag de (eerste) stap naar de arbeidsmarkt willen zetten. Het Talent Event wordt ook dit jaar breed aangekondigd via posters, flyers en social media.

Programma

  • Datum: Donderdag 27 september 2018
  • Tijd: 09.00 tot 15.00 uur
  • Locatie: De Johan Cruijff ArenA, ArenA Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam

Wij bieden u een interessant dagprogramma aan met onder andere een inspirerende lezing en ter afsluiting een netwerkborrel. Deelname aan het Talent Event is gratis.

Interactieve kennismaking

We vragen aan deelnemende werkgevers om een actieve en beeldende beleving te geven aan de branche en de functies die de onderneming aanbiedt. Bijvoorbeeld met een demo, een korte try-out of het verhaal van een ervaringsdeskundige. Heeft u een leuk idee, vraag naar de mogelijkheden. Wij faciliteren u graag hierin.

Inschrijven en meer informatie

Bent u net zo enthousiast over het Talent Event als wij? En wilt u graag kennismaken met jongeren uit Amsterdam en omgeving? Dan kunt u zich inschrijven. Op grond van de aanmeldingen maakt de organisatie een keus welke bedrijven uitgenodigd worden.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met:

Op zoek naar werk of opleiding? Kijk op de website van Amsterdam