Op 28 juni 2018 organiseert het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam de Regionale Banendag 50-plus voor werkgevers en werkzoekenden. Komt u ook?

Ontmoet kandidaten

Veel 50-plussers willen graag aan de slag. Ze hebben werk- en levenservaring opgedaan. Dit kan van grote waarde zijn voor uw bedrijf of organisatie. Tijdens deze banenmarkt ontmoet u gemotiveerde en enthousiaste kandidaten bij wie u uw vacatures of arbeidsmarktprojecten onder de aandacht kan brengen. Het event is voor werkgevers en werkzoekenden en vindt van 12.30 tot 16.00 uur plaats.

Deelname

Deelname is kosteloos voor samenwerkingspartners van Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP). U hoeft alleen uw eigen informatiemateriaal mee te nemen, zoals banners en folders. Wij verzorgen de rest. U bent vanaf 10.00 uur welkom om uw stand in te richten.

Reserveer uw stand

Wilt u een stand reserveren? Stuur een mail naar miriam.oubaha@uwv.nl o.v.v. ‘Banendag 50-plus’. Na ontvangst van uw mail, sturen wij u aanvullende informatie en het programma. Uw reservering ontvangen wij graag uiterlijk 16 mei 2018.

Niet erbij, wel vacatures

Bent u niet in de gelegenheid om zelf aanwezig te zijn, maar heeft u wel vacatures? Mail deze dan vóór 16 mei 2018 naar het bovenstaande mailadres. Wij brengen dan uw vacatures onder de aandacht bij de bezoekers van ‘Regionale Banendag 50-plus’.

Locatie en tijden

  • Banendag 50-plus
  • Datum: 28 juni
  • Tijd: 12.30 – 16.00 uur
  • Locatie: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam