Wilt u uw vacatures onder de aandacht brengen bij gemotiveerde kandidaten met werkervaring? Neem dan deel aan de Werkmarkt 50-plus op 26 april 2018 in Amsterdam Nieuw-West.

U kunt op de werkmarkt kennis maken met ervaren 50-plussers: een gemotiveerde groep met veel werk- en levenservaring en een hoog arbeidsethos. Een mooie gelegenheid om uw vacatures en arbeidsmarktprojecten bij deze kandidaten onder de aandacht brengen.

Stadsdeel Nieuw-West en het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) zijn samen de organisatoren en nodigen u van harte uit om deel te nemen.

Reserveer uw stand

Wilt u een stand reserveren? Stuur een mail naar m.tezcan@amsterdam.nl o.v.v. ‘Werkmarkt 50-plus’. Na ontvangst van uw mail, sturen wij u aanvullende informatie en het programma. Uw reservering  ontvangen wij graag uiterlijk 31 maart 2018. Deelname is voor u als samenwerkingspartner van WSP geheel kosteloos.

Niet erbij, wel vacatures

Bent u niet in de gelegenheid om zelf aanwezig te zijn, maar heeft u wel vacatures? Wij brengen ze graag voor u onder de aandacht bij de bezoekers. Mail uw vacatures vóór 16 april 2018 naar m.tezcan@amsterdam.nl.

Locatie en tijden

  • Werkmarkt 50-plus Nieuw-West
  • Datum: 26 april 2016
  • Tijd: 12.30-16.00 uur
  • Locatie: Ontmoetingscentrum de Wachter, Wolbrantskerkweg 54-56 in Amsterdam Nieuw-West.