Zit u met uw bedrijf op het bedrijventerrein Duivendrecht? En zijn werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt welkom in uw bedrijf? Doe dan mee op dinsdag 10 oktober met de ‘Kom binnen bij bedrijven middag’. Vanaf 13.00 uur staan dan alle deuren open voor geïnteresseerde werkzoekenden.

Bedrijven die meedoen

  • Sligro
  • Hanos
  • Ikea
  • Bouwmaat
  • Praxis
  • Gstar-Raw (nog niet definitief)

Hoe

Bedrijven en organisaties openen hun deuren voor mensen die op zoek zijn naar werk. Dit kan een baan zijn, maar ook een stage plek of een leerwerkplek of vrijwilligerswerk. U kunt zelf invulling geven aan de open dag. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie, rondleiding en/of workshops. Deelname aan de open dag is gratis voor zowel de werkgever als de werkzoekende.

De kandidaten

De werkzoekenden die wij uitnodigen zijn speciaal door WSP geselecteerd. Het zijn werkzoekenden met een korte afstand tot de arbeidsmarkt die zelf niet makkelijk aan werk kunnen komen. Dit werk kan een baan zijn, maar ook een stageplek, een leerwerkplek of vrijwilligerswerk.

Wanneer: Dinsdag 10 oktober 2017 vanaf 13.00 uur

Waar: Op locatie bij de diverse bedrijven die mee willen doen. Informatie volgt nog. 

Aantallen: Minimaal 50 kandidaten die door het WSP vooraf geselecteerd zijn.