Dinsdagmiddag 26 september 2017 is de Werkmarkt 50+ Zuid. Op deze werkmarkt kan uw bedrijf vacatures onder de aandacht brengen bij gemotiveerde en getalenteerde werkzoekende 50-plussers. Werkzoekenden komen naar deze werkmarkt om kennis te maken met bedrijven en hun vacatures, informatieve workshops en de gelegenheid tot netwerken. De werkmarkt wordt breed aangekondigd via kranten en social media. Stadsdeel Zuid en Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) organiseren de Werkmarkt 50+ Zuid.

Datum: Dinsdag 26 september 2017
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur (Stand opbouw vanaf 11 uur)
Locatie: het Mathilde Paviljoen, Amsteldijk 198, 1079 LK Amsterdam

Stands en vacaturebord

Tijdens de werkmarkt kunt u een stand te bemannen. U bent vanaf 11.00 uur welkom om uw stand in te richten. Draadloos internet is beschikbaar, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf aanwezig te zijn? Maar bent u wel op zoek naar nieuwe medewerkers? Dan kan WSP uw vacature bij de werkzoekenden onder de aandacht brengen. Uw vacature wordt dan opgenomen op het vacaturebord en in de vacaturemap. Indien gewenst kan WSP u na de werkmarkt ondersteunen bij de werving en selectie.
Heeft u een ander leuk idee om uw bedrijf te presenteren, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij faciliteren u hierin graag.

Aanmelden

Bent u enthousiast en komt u graag in contact met werkzoekende 50-plussers? Deelname is geheel kosteloos. Meld u hieronder direct aan.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Nancy Marsera van het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam via n.marsera@amsterdam.nl of 06 2280 6476