Op donderdag 28 september 2017 vindt de 9de editie van het Talent Event plaats, de grootste banen- en scholenmarkt voor jongeren van de gemeente Amsterdam van 18 t/m 31 jaar. De kans voor u als werkgever om kennis te maken met jong talent. De afgelopen jaren is dit evenement uitgegroeid tot dé plek voor jongeren om te ontdekken waar ze goed in zijn en welke baan of opleiding het beste past bij hun talent. Vorig jaar nam een recordaantal van ruim 900 jongeren deel aan het evenement.

Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam en gemeente Amsterdam nodigen u uit om kennis te maken met enthousiaste jongeren met diverse achtergronden die graag de (eerste) stap naar de arbeidsmarkt willen zetten.

Meer informatie:

Wilt u meer weten over Talent Event 2017,  of wilt u zich registreren als standhouder? Bezoek dan deze pagina.