Op donderdag 22 juni 2017 is er een Banendag 50-plus voor de regio Groot-Amsterdam. U bent als werkgever van harte uitgenodigd! U kunt tijdens deze Banendag van 13.00 tot 16.00 uur uw vacatures en arbeidsmarktprojecten onder de aandacht brengen bij gemotiveerde en getalenteerde werkzoekende 50-plussers.

Ervaren talent

Uit onderzoek is gebleken dat deze doelgroep een hoog arbeidsethos heeft, over een groot netwerk beschikt en minder vaak ziek is in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt. Onze klant Fruitfull Office schreef een mooi blog over de 10 voordelen van werken met ouderen.

Presenteer uw bedrijf

Klanten van WSP kunnen een stand reserveren.Voor u als samenwerkingspartner is de deelname kosteloos. U bent zelf verantwoordelijk om uw informatiemateriaal zoals banners, folders etc. mee te nemen. Wij verzorgen de rest.

Aanmelden

Stuur een mail naar: aydin.daldal@uwv.nl o.v.v. ‘Regionale Banendag 50-plus Amsterdam’. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij aanvullende informatie en het programma.

Datum: donderdag 22 juni

Tijd: 13.00 – 16.00

Locatie: Podium Mozaïek – Bos en Lommerweg 191 in Amsterdam.