Op maandag 27 maart 2017 organiseert het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in samenwerking met de werkgeversorganisaties AWVN, VNO-NCW en MKB-Nederland de bijeenkomst Werk en vluchtelingen: ongekend talent, over het inzetten van nieuwe Nederlanders binnen uw bedrijf.

U krijgt antwoorden op vragen als: waar vind ik geschikte vluchtelingen of vergunninghouders? Zijn er faciliteiten voor mij die het makkelijker maken om vergunninghouders een plek te geven in mijn bedrijf? En hoe kan ik dit als werkgever of HR-manager realiseren?
Iedere werkgever en HR-manager is welkom: van grote of kleine bedrijven, industriële of dienstverlenende bedrijven. Elke sector is uitgenodigd. Samen met ervaringsdeskundigen, vluchtelingen en medewerkgevers krijgt u deze middag tips over hoe u vluchtelingen een plek kunt bieden binnen uw bedrijf. En hoe dit ongekend talent kan bijdragen aan uw onderneming.