Bent u op zoek naar personeel met een arbeidsbeperking? Op 1 november 2016 gaat de elfde Participatiemarkt van start. Ontmoet werkzoekenden met een arbeidsbeperking tijdens de Meet & Greet, en vergroot uw netwerk tijdens de borrel.

Ontmoet gemotiveerde werkzoekenden

Zoekt u gemotiveerd personeel met een arbeidsbeperking? Meld u dan aan voor de Meet & Greet. In een informele setting kunnen werkzoekenden ongedwongen vragen stellen, hun ambities kenbaar maken en zich oriënteren. Voor u een uitgelezen kans om direct kennis te maken met gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

participatiemarkt_1_kl

8 redenen om te komen

Wat werkgevers aan de Participatiemarkt hebben? Op basis van een onderzoek onder de aanwezigen van 10 eerdere Participatiemarkten geven we u 8 redenen om te komen:

  1. Meer dan 70% van alle bezoekers aan de Amsterdamse Participatiemarkt maakt deel uit van de doelgroep arbeidsbeperkten.
  2. Zo’n 15 tot 25% van de bezoekers is professional.
  3. Het overgrote deel van de bezoekers uit de doelgroep (70%) komt naar de Participatiemarkt voor zichzelf en is op zoek naar een zinvolle dagbesteding.
  4. Meer dan de helft van de bezoekers heeft een uitkering. Van deze mensen heeft 30% een uitkering via WPI (WWB) en 22% een uitkering via het UWV (Wajong, WIA).
  5. Bijna 50% van de bezoekers geeft aan als doel te hebben betaald werk te vinden.
  6. Vrijwilligerswerk komt op plaats twee met meer dan 25%.
  7. Bijna de helft van de bezoekers (49%) heeft gevonden waarnaar werd gezocht!
  8. 75% van de bezoekers bezoekt de markt voor het eerst. Daarmee is de mythe dat elk jaar dezelfde mensen komen ontkracht.

Meer informatie vindt u op www.participatiemarkt.nl

Save

Save

Save

Save

Save