Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) selecteerde 25 gemotiveerde kandidaten die aan de slag zijn gegaan bij The Good Hotel. Deze film is onderdeel van een drieluik over werkzoekenden op weg naar een baan.

Deel 1: Traineeship

Het Good Hotel is een drijvend hotel, dat medio juni 2015 in Amsterdam opent en in 2016 verscheept wordt naar de permanente bestemming in de baai van Rio de Janeiro, Brazilië. The Good Hotel geeft mensen met een uitkering een kans in het bedrijf. Gaat niet voor winstmaximalisatie, maar investeert de winst in haar personeel en partner-NGO’s.

Het Good Hotel geeft mensen een kans

In het Good Hotel krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Dit filmpje laat zien hoe de kandidaten intern worden opgeleid tot hospitality-professionals. Na een jaar proefdraaien zal het drijvende hotel in 2016 worden verscheept naar de permanente bestemming in de baai van Rio de Janeiro, Brazilië.

afl-1-ashley

Je leert veel over jezelf

Een van de drie kandidaten uit het filmpje is Ashley (23): “Je leert heel veel over jezelf. Wat zijn je goede eigenschappen, waar moet je nog aan werken. Wat zijn je valkuilen. We worden echt opgeleid tot hospitality-professionals. Hoe bedien je, hoe maak je een wijn open. We leren over verschillende wijnen.”

Als je iets wil kan je het gewoon bereiken

“Ik heb vroeger op het speciaal basisonderwijs gezeten. Ik ben toen doorgestroomd naar het MBO. Omdat ik er gewoon keihard voor gewerkt heb. Als je iets wil, dan kan je het gewoon bereiken. Je moet jezelf wel stimuleren en motiveren. Maar kijk. Dit ben ik! Iedereen zei dat ik het niet kon. Maar ik heb het toch bereikt omdat ik het zelf wilde. Ik ben er heel trots op ja.”

www.goodhotelamsterdam.com

Sollicitaties: hr@goodhotelamsterdam.com

Save

Save