Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam, de 99 van Amsterdam en Onbeperkt aan de slag organiseren een dag die helemaal in het teken staat van de uitvoering van het Sociaal Akkoord. Daarbinnen is afgesproken dat mensen met een arbeidsbeperking aan het werk geholpen worden. Overheid en Bedrijfsleven slaan de handen ineen en zorgen er samen voor dat er 125.000 banen zijn in 2026.

Om een positieve impuls te geven aan het Sociaal Akkoord en te laten zien dat je gezamenlijk resultaten kan boeken, organiseren we deze dag.

De dag bestaat uit een verschillende programmaonderdelen, startend met een ontbijt voor topbestuurders, in de middag van 14.00-17.00 uur zijn er drie meet en greets in de regio Groot Amsterdam, de jaarvergadering van de 99 van Amsterdam vindt plaats en aan het einde van de dag worden 99 arbeidsovereenkomsten ondertekend.

Werkgevers en werkzoekenden kunnen zich via de website van Groots Amsterdam aanmelden.