Op 7 april organiseert de 99vanAmsterdam samen met ING de kennissessie: ‘ING, een kijkje in de keuken’, gevolgd door de Meet & Greet van Onbeperkt aan de Slag.

Kennissessie: ING, een kijkje in de keuken

ING wil een open en toegankelijke organisatie worden voor mensen met een arbeidsbeperking, die er goed, gemakkelijk en met plezier kunnen werken aan hun loopbaan. Daarvoor werd het programma Onbekend Talent opgezet. De manier waarop ING dit programma heeft geïmplementeerd is mede door de gestructureerde aanpak uniek. Maar hoe doeltreffend is het in de praktijk? Wat werkt? Wat is tegengevallen? Wat kan beter? Wat kun je voor je eigen organisatie overnemen? En wat niet?

Tijdens deze sessie geeft Peter Don (Programmamanager bij ING) de deelnemers inzicht in de diverse aspecten van de ING aanpak: Functieanalyse, Werving & selectie, Support (buddy systeem), Change (Destigmatisering), Communicatie, IT, Huisvesting, Leveranciers, Budget en Financiën.

Wanneer en waar
Datum: 7 april 2016, 12.45 – 17.00 uur
Locatie:  ING. De Entrée, De Entrée 201, 1101 HG Amsterdam Zuid-Oost
Voor wie: Deelnemers van de 99vanAmsterdam

Programma
12.45 -13.00 uur:  Inloop
13.00 -14.30 uur:  Kennissessie: ´ING, een kijkje in de keuken´
14.30 -17.00 uur:  Meet & Greet Onbeperkt aan de Slag

Lees meer op de website van 99vanAmsterdam >>