Veel werkzoekenden hebben geen idee welke leuke banen er in de regio Aalsmeer te vinden zijn. Daarom organiseerde het Groen onderwijscentrum op 17 november samen met Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) voor de 2de keer het event Go Natuurtalenten.

Tien werkzoekenden tussen de 18 en 40 jaar, geselecteerd door WSP, maakten zelf kennis met de sector en gingen op bezoek bij OZ Export in Aalsmeer en orchideeënkwekerij Greenbalanz in Kudelstaart.
En met resultaat! Acht van de tien werkzoekenden willen aan de slag gaan in de tuinbouw. Ze gaan nu deelnemen aan een selectie 2 -daagse en kunnen daarna kiezen voor het leerwerktraject (BBL) Greenproduction Plant of Groothandel en Logistiek.

Het Groen Onderwijswijs centrum bemiddelt tussen de kandidaten, de werkgevers en het Wellant MBO.

Informatie

Wilt u ook een rondleiding verzorgen, heeft u een werkplek voor een BBL-leerling of een reguliere vacature? Neem dan contact met ons  of bel 0800 525 25 25.