Is uw organisatie op zoek naar nieuw personeel: administratief, commercieel, beveiliging of schoonmaak? Begin september kunt u tijdens de Matchweken Zakelijke en Persoonlijke Dienstverlening van Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) kennismaken met geschikte kandidaten.

Matchweken

Tijdens de matchweken kunt u in contact komen met kandidaten die door ons speciaal zijn geselecteerd. De matchweken vinden plaatst van 2 t/m 4 september en 7 t/m11 september. In de eerste week selecteert het WSP kandidaten specifiek op competenties en werkervaring voor de administratie, beveiliging, schoonmaak en commerciële functies. In de tweede week kunt u in gesprek met deze voorgeselecteerde kandidaten. Hiervoor nodigen wij u graag uit! Kom naar de WSP Matchweken en vind hier u geschikte kandidaat!

Welke functies

We kunnen voor u kandidaten selecteren voor de volgende functies:

Administratief medewerker Winkelbeveiliger Schoonmaker kantoren
Financieel medewerker Evenementenbeveiliger Schoonmaker hotel
Secretaresse Verkeersregelaar Schoonmaker vliegtuig
Commercieel medewerker Toezichthouder Schoonmaker huizen.

 

Meer informatie en vacatures melden

Heeft u een vacature, bent u op zoek naar geschikt personeel en wilt u deelnemen aan de Matchweken? Neem dan snel contact op met 0800 525 525 of vul het contactformulier in.

De Matchweken vinden plaats op Werkplein Noord, Klaprozenweg 91, 1033 NN Amsterdam.