Wilt u weten wat de meerwaarde van een oudere werknemer voor uw bedrijf kan zijn? Kom 23 oktober a.s.  naar de bijeenkomst  “De plus van 50+”. Het ondernemersvertrouwen neemt sinds dit jaar weer toe.  En dat is een goed teken. Dat betekent dat u als ondernemer ook weer aan nieuwe plannen toekomt met wellicht ook de nodige personeelsuitbreiding. 

Vraag is of u daarbij ook aan oudere werknemers denkt? Deze groep loopt geregeld tegen vooroordelen aan terwijl ze in vergelijking met andere leeftijdsgroepen misschien wel over meer ervaring, kwaliteiten en competenties beschikken. Velen staan momenteel ongewenst aan de kant terwijl ze graag aan het werk willen.

Wethouder Vliegenthart, voorzitter MKB Amsterdam Mark van der Horst en ondernemers Floris Venneman, Ibrahim Ozgul van Define Group en Hans Cordfunke van Becis delen graag  hun mening over de meerwaarde van werknemers van 50+ met u.

Ook hoort u meer over de verschillende regelingen waar u als werkgever van werknemers van 50+ gebruik van kunt maken, zoals premiekorting en scholingvouchers.

Locatie
Congres Centrum Amsterdam
Weesperstraat 117
Amsterdam

Programma

16.00 uur
Opening door Niels Krouwel, manager WerkgeversServicePunt en kanoër met Olympische ambitie

16.05 uur
Voorzitter MKB Amsterdam, Mark van der Horst, over het belang van inzet van 50+

16.10 uur
Wethouder Vliegenthart over het belang van inzet van 50+

16.25 uur
Floris Venneman over Ondernemen in de nieuwe werkelijkheid

16.50 uur
Vraaggesprek met Ibrahim Ozgul van Define Group en Hans Cordfunke van  Becis

17.15 uur
Afronding en netwerkborrel

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden. Deelname is gratis.