Sociaal Ondernemen in de creatieve industrie, kan dat? Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) gaat vanmiddag  hierover in gesprek met ondernemers uit de creatieve industrie in Pand Noord in Amsterdam.

Amsterdam behoort tot de top vijf creatieve steden van de wereld. Uit onderzoeken blijkt dat de lokale creatieve industrie zichtbare economische effecten oplevert: 14% van de totale economie en goed voor 33.000 banen in Amsterdam. En daar zijn we trots op. Maar staat de creatieve industrie ook open voor Sociaal Ondernemen? Wat is de meerwaarde hiervan? Welke kansen zijn er voor werkzoekenden met een uitkering om in de creatieve industrie aan de slag te gaan?

Samen met 28 ondernemers worden de mogelijkheden in kaart gebracht. Verslag hiervan wordt binnenkort in de vorm van een boekje aangeboden. Wilt u deze speciale uitgave ontvangen? Stuur een mail naar: yvette.feist@dwi.amsterdam.nl