Van 6 tot 9 mei wordt in de Amsterdamse RAI de grootste vakbeurs voor de schoonmaakbranche georganiseerd: de ISSA INTERCLEAN. Stichting Nelis grijpt deze belangrijke beurs aan om de werving- en selectiedag voor het eigen leerwerktraject “Op de Ladder naar Succes” te organiseren: De Amsterdamse Laddertjesdag.

De Amsterdamse Laddertjesdag is een oriëntatiedag voor werkloze jongeren gericht op de glazenwassersbranche. Geïnteresseerde jongeren leggen een testparcours af om te checken of zij uit het juiste hout zijn gesneden en over het glazenwassers-DNA beschikken. Onderdelen van het testparcours zijn: werken met de ladder, rolsteiger opbouwen, werken in de hoogwerker, werken met klimmaterialen, handmatig en telescopisch zemen, en een speedmeet aan tafel met het team van Stichting Nelis.

Geselecteerde jongeren krijgen een leerwerktraject van drie maanden bij Stichting Nelis aangeboden. Dit leerwerktraject bestaat uit een SVS Vakopleiding tot glazenwasser, een stageperiode van een maand, de veiligheidscertificaten IPAF en VCA, en aansluitend een arbeidsovereenkomst van 6 maanden.

Hebt u of bent u werkzaam bij een glazenwassers- of schoonmaakbedrijf? Stichting Nelis komt graag in contact met werkgevers die stage- en arbeidsplaatsen hebben. Informeer naar de mogelijkheden bij Richard van Eeden Petersman op 06-22467645 of stuur een mail: richard@stichtingnelis.nl.