Een resultaatgerichte samenwerking

9 april 2014
Een resultaatgerichte samenwerking

KLM Catering Services biedt werk aan mensen in de catering op Schiphol. Tempo Team inhouse Services verzorgt de instroom van deze medewerkers. Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP), specifiek de deelnemende partner de Gemeente Haarlemmermeer zoekt en vindt uitkeringsgerechtigden die graag willen werken via Tempo Team inhouse Services. Dit komt omdat er meerdere werkplekken beschikbaar zijn. Tempo Team inhouse Services biedt langdurig werk waarbij de kandidaat geheel uit de uitkering komt en bij goed functioneren op contract bij de opdrachtgever kan komen werken. Een eerlijke, nette en duurzame uitstroom dus. Het is niet zozeer het cv, als wel de houding en gedrag van de kandidaat die de doorslag geven. Iedereen krijgt een kans.

De WSP samenwerkingspartners:

AM match
Pantar
Uithoorn
De Ronde Venen
Ouder-Amstel
Haarlemmermeer
Diemen
Amsterdam
Amstelveen
Aalsmeer
UWV
AM match, Pantar, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, UWV