Op vrijdag 16 mei 2014 vindt het Talent Event plaats. Dé banen- en talentenmarkt voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar in de regio Amsterdam. Heeft u vacatures of werkervaringsplaatsen voor gemotiveerde jonge werkzoekenden in de regio Amsterdam? Meld u dan aan voor het Talent Event.

Talent Event: divers en altijd drukbezocht
Het Talent Event wordt jaarlijks georganiseerd door het Jongerenloket van de Dienst Werk en Inkomen (DWI). Dit doet zij in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) en de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Het Talent Event wordt altijd goed bezocht; vorig jaar kwamen maar liefst 700 jongeren op de markt af.

Uitgelezen mogelijkheid
De markt richt zich op een diverse groep Amsterdamse jongeren tussen 16 en 27 jaar, met of zonder startkwalificatie. Voor u als werkgever dus een uitgelezen mogelijkheid om jonge werkzoekenden een kans te bieden binnen uw onderneming of organisatie. Deelname is kosteloos, koffie, thee en lunch wordt allemaal verzorgd.

Waar en aanmelden?
Dit jaar vindt het Talent Event plaats in Het Sieraad aan de Postjesweg 1 in Amsterdam west van 10.00 – 14.00 uur. Geïnteresseerd? Meld u aan bij onze adviseurs werkgeversdiensten. Sultan Celik, sultan.celik@uwv.nl of Mohamed El Assali, mohamed.elassali@dwi.amsterdam.nl

Talent
Iedereen heeft talent! Dus meld u aan en ontdek vrijdag 16 mei welk jong talent het beste bij uw onderneming past.

Volg nieuws over het Talent Event

• Facebook.com/hoezowerkloos

• Twitter.com/hoezowerkloos

• Instagram.com/hoezowerkloos

• www.amsterdam.nl/hoezowerkloos