Het mobiliteitscentrum ‘Van Werk naar Werk’ maakt deel uit van het brancheteam Zorg en Welzijn van het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP). Het WSP is een samenwerkingsverband van UWV, Pantar, AM-Groep en de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer en Diemen.

Het WSP is hét aanspreekpunt voor werkgevers met vragen over Sociaal Ondernemen, arbeidsmarktontwikkelingen, werving van personeel en informatie over wet- en regelgeving. Het mobiliteitscentrum heeft als doel om werkloosheid te voorkomen dan wel de periode van werkloosheid zo kort mogelijk te laten zijn.

Voor wie?
Het mobiliteitscentrum ondersteunt Amsterdamse zorgmedewerkers met een tijdelijk contract van wie het contract van rechtswege niet wordt verlengd bij het vinden van een nieuwe baan.

Het mobiliteitscentrum biedt:

  • Contact met werkgevers die vacatures aanbieden
  • Begeleiding en ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe baan
  • Ondersteuning bij het sollicitatieproces
  • Training en advies

Wat kan het WSP voor u als werkgever betekenen?
In samenspraak met de werkgever worden medewerkers van wie het contract van rechtswege niet wordt verlengd, geïnformeerd over de diensten van het mobiliteitscentrum. Zij kunnen zich vervolgens aanmelden voor een informatiebijeenkomst waarna individuele afspraken gemaakt worden om dienstverlening op maat te kunnen bieden.

Contact
Hebt u medewerkers in dienst waarvan de arbeidsovereenkomst in 2014 beëindigd wordt en wilt u graag van onze diensten gebruik maken? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager van het WSP of, indien u nog geen contactpersoon heeft bij het WSP, met Eddy van den Berg: Eddy.van.den.berg@dwi.amsterdam.nl.

Voor meer informatie over het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) klikt u hier. Volg ons ook op Twitter via @wspamsterdam