Podium Mozaïek helpt alleenstaande ouder met traineeplek

17 februari 2014
Podium Mozaïek helpt alleenstaande ouder met traineeplek

Podium Mozaïek hielp onlangs een jonge alleenstaande moeder om werkervaring op te doen. Ze heeft altijd gewerkt en volgende daarnaast een opleiding op het ROC. Door haar zwangerschap is zij twee jaar geleden met beide gestopt, en hierdoor ontstond een afstand tot de arbeidsmarkt. Podium Mozaïek bood haar een plek als trainee aan.

Deze traineeplek biedt haar de mogelijkheid weer terug te komen op de arbeidsmarkt. Ook doet zij zo niet alleen werkervaring op maar kan ze ook op een relatief rustige manier wennen aan de combinatie van werken, leren en zorgen. Ook heeft ze haarzelf inmiddels weer ingeschreven bij het ROC, want ze is vastbesloten haar opleiding af te maken. Deze start in september. Tot die tijd leert ze zoveel ze kan bij Podium Mozaïek.

De WSP samenwerkingspartners:

AM match
Pantar
Uithoorn
De Ronde Venen
Ouder-Amstel
Haarlemmermeer
Diemen
Amsterdam
Amstelveen
Aalsmeer
UWV
AM match, Pantar, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, UWV