Geen Quick-Wins: wel focus op duurzame samenwerking

12 december 2013
Geen Quick-Wins: wel focus op duurzame samenwerking

Het Werkgerversservicepunt is een samenwerking van onder andere het UWV, Re-integratiebureau Amsterdam, de AM-groep en bijna alle gemeentes in Groot-Amsterdam. Het twee jaar geleden opgerichte WSP lijkt nu haar eerste vruchten af te werpen. “Er is intensiever contact met het bedrijfsleven waarin we het vooral hebben over arbeidsmarktvraagstukken,” zegt Marc Boland, branchebeheerder Transport en Logistiek bij het WSP. “Voorheen lag de focus meer op Quick Wins. Nu hebben we het over de lange termijn.

 

Lees het volledige artikel van Het Ondernemersbelang hier beneden.

De WSP samenwerkingspartners:

AM match
Pantar
Uithoorn
De Ronde Venen
Ouder-Amstel
Haarlemmermeer
Diemen
Amsterdam
Amstelveen
Aalsmeer
UWV
AM match, Pantar, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, UWV