De Horeca Werkt! is er dit jaar weer van 25 tot 28 maart. Deze vierdaagse ontmoeting tussen werkgevers uit de horeca en werkzoekenden met een uitkering heeft als doel: zoveel mogelijk succesvolle matches te maken en zoveel mogelijk vacatures te vervullen.

Dit jaar doen ook de G4 steden Rotterdam, Denhaag en Utrecht mee. De Horeca Werkt! wekte vorig jaar de interesse van de werkgeversservicepunten uit deze grote steden. Daarom is besloten voor de tweede editie samen op te trekken en gelijktijdig in de G4 een tweede De Horeca Werkt! te organiseren. De invulling van de tweede editie verschilt per stad. Amsterdam richt zich weer op de hotels, maar in Rotterdam ligt de focus meer op catering en (fastfood)restaurants en in de andere steden is het een mix.

In Amsterdam doen zevenentwintig hotels mee aan De Horeca Werkt! Vier dagen lang een vol programma met veel activiteiten voor de ruim honderd kandidaten. Met de kick off op 25 maart zijn er masterclasses over het horecavak, rondleidingen  achter de schermen in de deelnemende hotels en speeddates met de potentiële werkgevers. Kortom, een mooie manier om een succesvolle match te maken tussen werkgevers en werkzoekenden.

Meer informatie? Bel Anouk Eilander (projectleider Hospitality) op 06 511 33 457 en bekijk de branchepagina Hospitality.