De Dag van de Dialoog – een dag van ontmoetingen, mooie gesprekken en onderlinge verbondenheid – wordt door, voor en met meer dan duizend Amsterdammers georganiseerd. Op 1 november voeren zij in alle rust en met respect goede gesprekken over het thema Crisis, wat kun je er mee? ’s Avonds worden invloedrijke Amsterdammers uitgenodigd voor een dialoogdiner om kennis te nemen van de inzichten van de dag te en vervolgens hun eigen licht te laten schijnen over de kansen en gevaren die in crisis zitten.

Bij het Dialoogdiner komt een diverse groep van betrokken Amsterdammers en
invloedrijke informele netwerken bij elkaar om van de gedachten te wisselen over het
thema ‘Crisis, wat kun je er mee?’.

Wat: In goed gesprek met invloedrijke Amsterdammers over crisis
Wanneer: 1 november 2012, 19:00-21:00 uur
Wie: Betrokken en invloedrijke Amsterdammers
Waar: Pakhuis de Zwijger

Het Dialoogdiner is tegelijkertijd een benefit diner, iedere gast betaalt € 50,- voor een couvert. Het geld gaat naar het goede doel: Amsterdammers in gesprek brengen. Gasten kunnen ook meerdere couverts reserveren en hun eigen gasten uitnodigen.

Aanmelden voor Dialoogdiner?
Ga voor meer informatie naar: www.amsterdamdialoog.nl of meld u aan bij Loes Leatemia, loes@schleijpen-leatemia.nl

Afbeelding: raafrotterdam.nl