Wethouder Van Es opende vandaag het tijdelijke pop-up servicepunt van het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP): WSP op locatie. Van 17 t/m 21 september kunnen ondernemers bij dit servicepunt aan de Bilderdijkstraat terecht  voor arbeidsmarktvragen.

Waarom WSP op locatie?
Uit onderzoek is gebleken dat er bij veel kleine ondernemers behoefte is aan gerichte informatie over de arbeidsmarkt en de mogelijkheden van het aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld vanuit een uitkeringssituatie). Dit is een service die het WSP biedt, maar die onder de doelgroep nog niet goed bekend is. Daarom vestigt het WSP zich nu tijdelijk op de Bilderdijkstraat.

Programma
Voor ondernemers uit de regio Groot-Amsterdam zijn presentaties samengesteld over ondermeer het nieuwe winkelen, arbeidsjuridisch advies, veiligheid in de winkel en het inzetten van personeel, scholing en subsidies.

Adres
WSP op locatie is van 17 t/m 21 september gevestigd op de Bilderdijkstraat 143. Openingstijden zijn van 9 tot 20 uur.