Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) van de Gemeente Amsterdam vestigt zich van 17 tot en met 21 september op de Bilderdijkstraat 143 om ondernemers kennis te laten maken met hun dienstverlening. Dit is een nieuwe service van het WSP om zo de vraag en aanbod op de arbeidsmarkt nog dichter bij elkaar te brengen. Wethouder van Es opent dit eerste WSP op locatie op 17 september om 10.00 uur.

Ondernemers in Amsterdam kunnen van 17 tot en met 21 september bij het WSP op locatie binnenlopen met vragen en voor advies. Daarnaast zijn er themagerelateerde presentaties van brancheorganisaties uit de detailhandel en horeca.

Waarom het WSP op locatie?
Uit onderzoek is gebleken dat er bij veel kleine ondernemers behoefte is aan gerichte informatie over de arbeidsmarkt en de mogelijkheden van het aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld vanuit een uitkeringssituatie). Dit is een service die het WSP biedt, maar die onder de doelgroep nog niet goed bekend is. Daarom vestigt het WSP zich nu tijdelijk op de Bilderdijkstraat.

Over het WSP
Het Werkgevers­servicepunt Groot-Amsterdam is een samenwerkingsverband van UWV WERKbedrijf, Pantar Amsterdam, AM-groep en de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlemmermeer, Landsmeer, Ouder-Amstel, De Ronde Venen en Uithoorn. Werkgevers in Groot-Amsterdam kunnen met al hun arbeidsmarktvragen bij het servicepunt terecht. Het WSP biedt snelle en servicegerichte dienstverlening en voorziet werkgevers van personeel, informatie, advies en ondersteuning op het gebeid van arbeidsmarktgerelateerde vragen.

Meer informatie
Meer informatie over het WSP en over WSP op locatie vindt u op www.wspgrootamsterdam.nl/oplocatie 

 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Carmen Westra, Dienst Werk en Inkomen Amsterdam op 06 2120 0898. Ook als u aanwezig wilt zijn bij de opening of op een ander moment langs wilt komen kunt u contact opnemen.