Op vrijdag 7 september 2012 organiseert het Jongerenloket van Dienst Werk en Inkomen (DWI) in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) en DMO het Talent Event.

Talent Event
Het Talent Event is een markt voor jongeren die even niet weten wat ze moeten met school of werk. De markt richt zich op een diverse groep Amsterdamse jongeren tussen 16 en 27 jaar, met of zonder startkwalificatie. Voor al uw vacatures zal er dus aanbod zijn op deze markt. Op de markt zullen zowel scholen als werkgevers aanwezig zijn. Het Talent Event wordt deze zomer breed aangekondigd door onder andere de verspreiding van posters en flyers. Vorig jaar werd hetzelfde Talent Event druk bezocht. Maar liefst vijfhonderd jongeren kwamen op de markt af. De aanwezige werkgevers, scholen en jongeren gaven na afloop aan dat het een geslaagde dag was.

Gegevens
Het Talent Event is op vrijdag 7 september, van 10.00 tot 14.00 uur op het Praktijkcentrum van DWI, Laarderhoogtweg 51, 1101 LB in Amsterdam. U bent vanaf 9.00 uur welkom om uw stand op te bouwen. De stand is 2 bij 1 meter groot. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Deelname aan het event is gratis!

Aanwezige deelnemers
Op het Talent Event zijn aanwezig:

  • UWV Jongerenadviseurs
  • klantmanagers DWI Jongerenloket
  • scholen (ROC’s)
  • leerplichtambtenaren van Bureau Leerplicht
  • werkgevers
  • Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam

Inschrijven
In deze tijd van grote jeugdwerkloosheid is het van belang dat we samenwerken om de jongeren te helpen met de keuze voor school, werk of een combinatie hiervan. Hier hebben wij uw hulp hard bij nodig. Doet u mee? Meld u aan bij Mohamed.elAssali@dwi.amsterdam.nl of Rezgar.Kadir@dwi.amsterdam.nl

Wees er snel bij, er is een beperkt aantal standplaatsen! Voor vragen kunt u terecht bij Mohamed el Assali (06-20 93 65 63) of Rezgar Kadir (06-46 20 34 30).