Amsterdam Business Inspiration succesvol

6 december 2011
Amsterdam Business Inspiration succesvol

Ook dit jaar was het Amsterdam Business Inspiration een succes. Er waren ruim 750 werkgevers, inspirerende sprekers en mooie plannen voor Groot-Amsterdam. Het werkgeversservicepunt stond er met een stand. Werkgevers kwamen met hun arbeidsmarktvragen en er werden goede contacten gelegd.

De inspirerende verhalen kwamen van Erik Versnel (directeur Markten Rabobank Amsterdam),  Eberhard van der Laan (burgemeester van Amsterdam), Ruud Hendriks (media tycoon), Jerry Winkler (van dakloze tot miljonair) en Pim van der Feltz (CEO Google Benelux).

Amsterdam Business Inspiration werd georganiseerd door MeerBusiness Amsterdam.

De WSP samenwerkingspartners:

AM match
Pantar
Uithoorn
De Ronde Venen
Ouder-Amstel
Haarlemmermeer
Diemen
Amsterdam
Amstelveen
Aalsmeer
UWV
AM match, Pantar, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, UWV